mandag 20. april 2009

Endelig...

Oisann...

Skal man begynne på den blogging...Er ikke det for sånne moderne folk da, som har litt for mye tid? Nå er det ikke det at jeg har noe overflod av tid akkurat, men når jeg egentlig skal lage en presentasjon om e.coli, så er det fryktelig mange andre ting som er stas å drive med...

So here goes, vi skal med dette bli flinke bloggere...

Da tar vi først en liten oppdatering:

Vi ble godt gift

Vi reiste til USA

Vi fikk en Hans

Vi begynt på skole

Vi fikk besøk i juleferien

Vi begynte på skole igjen

Vi fikk ut takkekortene innen et halvt år etter bryllup( dersom du ikke har fått, så har ikke vi fått gave, og da kan du enten bare ha det så godt, eller så kan du sende en gave til oss nå. Aldri for seint)

Vi fikk besøk av herr og fru Ragnhild og Jon Birkeland Stormoen Olavsson Neset

Vi ble solbrent

Vi begynte å blogge igjen

I tillegg har Sverre Odd fått ny innmat.

Okey, skal kanskje jobbe litt, eller gå ut i de herlige 30 gradene vårs?

Bilder kommer, men som sagt, Sverre Odd er i sin spede ungdom ennå, så han har ikke fått så masse bilder på plass ennå. Men det kjem, det kjem.

Har forresten fått sommerjobb, HURRA!!! Blir skållaging på sykehuset i stavanger i år igjen, men det betyr penger, noe som 2 fattige studenter setter svært stor pris på.

1 kommentar:

Anonym sa...

hurra med fortsatt blogg. Hvis man skal være pirkete, og det skal man jo når man har mulighet til det, så kan det se ut som om ragnhild er herr og jon er fru. det hadde sikkert vært koselig det og:) Var stas på besøk! Men supert at dere kommer tilbake!
klem fra R